3gp xnx

TrainworX | Exclusieve Trainsimulator Add-Ons

Hallo!

Welkom bij TrainworX.

Mijn naam is Paul Mersel. Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van Zwitserse Trainsimulator Add-Ons maar er zijn ook wat Nederlandse en Duitse Add-ons beschikbaar. Ik woon in Nederland maar heb ooit besloten om Engels te kiezen als de hoofdtaal op de site. Op dit moment ben ik bezig om vertalingen toe te voegen (NL en D) voor de belangrijkste pagina’s en de webshop.

Kijk lekker rond om updates te zien over projecten, rollend materieel, repaints, schermafbeeldingen, video’s, algemene informatie over Train Simulator en aanverwante onderwerpen. Ik ben een grote fan van de Zwitserse spoorwegen en daarom is het meeste van mijn werk gebaseerd op Zwitserse landschappen en treinen.

U kunt natuurlijk ook de WebshoP voor Zwitserse motoren en wagens bezoeken, volg het menu hierboven om te lezen over de nieuwste ontwikkelingen in NewS en verschillende RepaintS die GRATIS zijn!

Donaties worden altijd zeer op prijs gesteld als je mijn gratis spullen downloadt .. (Gebruik de Paypal-link aan de rechterkant)

Bedankt voor je bezoek en GENIET !!!

Paul Mersel

TrainworX is onderdeel van de CreativeworX Group.